Blogg / Geo

Geobloggen tar upp aktuell geovetenskaplig forskning och forskningsresultat från institutionen för naturvetenskap, miljö och teknik vid Södertörns högskola.

Fortfarande på väg

Idag och i morgon är transitdagar och inte mycket händer här ombord. De flesta är upptagna med sitt och gör inte mycket väsen av sig. Själv har jag förberett två presentationer, en om våra borrplatser i Ångermanälven och en för våra borrare om vad vi egentligen gör och varför. Den som är riktad till mina forskarkollegor är ganska enkel att sätta ihop men den som skall var anpassad för borrarna är lite knepigare. ”No problem Tom, just regard us as 10-years” som en av dem muntert utryckte deras önskan. OK, jag gör mitt bästa så får vi se hur tas emot. Själv är jag väl inte helt på tå klockan 00.30 i morgon natt men det är det kanske fler som inte är för precis som jag har hälften av dem jobba ett 12-timmars pass innan vi kör igång.

Dagen bild är återigen en karta över våra borrplatser för att påminna om hur lång det faktiskt är upp till Ångermanälven, särskilt om man startar i Kattegatt.Baltic_drillsites_blogg

 

Bli först att kommentera på “Fortfarande på väg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *