Blogg / Geo

Geobloggen tar upp aktuell geovetenskaplig forskning och forskningsresultat från institutionen för naturvetenskap, miljö och teknik vid Södertörns högskola.

Baltic Sea Colloquium at Södertörn University, September 30, 2015

Hallå igen!

Som Ni säkert har noterat har det varit väldigt tyst på bloggen ganska länge, faktiskt ända sedan vi lämnade Bremen för mer än ett år sedan. Vi lämnade med massor av prover och drog oss därför tillbaka till våra laboratorier i olika delar av världen för att analysera proverna.
Nu har vi de första resultaten och forskargruppen kommer att återförenas på Södertörns högskola den 28 och 29 september för att sammanställa våra data. Vi vet redan nu att vi har så spännande nya resultat att berätta om att vi bjuder in till ett Baltic Sea Colloquium den 30 september hos oss på Södertörns högskola.
För att sätta in våra resultat i ett större sammanhang så gör vi dagen till en geovetenskaplig Östersjöforskningsdag och är tacksamma att flera av våra kollegor som inte varit en del av IODP Expedition 347 tackat ja till att bidra med presentationer under dagen. Därför kan vi erbjuda en dag med, inte bara våra resultat, utan med presentationer som tar sitt avstamp in den förra isfria perioden och avslutas med en blick in i framtiden för Östersjön.

Jag hälsar Er varmt välkomna och bifogar programmet för dagen!

Vi ses!

Thomas

Baltic Sea Colloquium September 30th

1 reaktion på “Baltic Sea Colloquium at Södertörn University, September 30, 2015

 1. Nils Rahm

  Hej,
  Har ni publicerat någon sammanfattning kring resultaten från Ert arbete avseende expedition 347?

  Med vänlig hälsning

  Nils Rahm

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *